alternativna medicina

Od kada je “sveta i veka”, ljudi se lece onime sto se danas naziva “ALTERNATIVNA MEDICINA”. Ono sto je bilo prvo danas nazivaju ALTERNATIVOM! Kao sto znate rec “Alternativa” znaci “mozete odabrati jednu od dve mogucnosti” i obicno se upotrebljava kada se govori o necem sto je drugorazredno, tj. o necemu sto moze da bude DRUGA mogucnost ako PRVA ne da rezultat koji ocekujemo. Cudno, zar ne?! Sta je starije, kokoska ili jaje?!
Ako se malo zamisite, uvidecete da ono za cime svi prvo “potezemo” nazvase “alternativom”. Kada se prehladite prvo sto vam pada na um je caj, zar ne?! Kako onda caj “upade” u alternativu? I ne samo zato sto vama to prvo padne na pamet, vec je i postojalo pre ikakvih drugih preparata takozvane “Klasicne medicine”. Nemam nista protiv “Klasicne medicine”, hvala bogu da postoji, ali kada se govori o lecenju moj stav je:

Koristi klasicnu medicinu za dijagnostiku (mada i u tu dijagnostiku poslednjih godina jako sumnjam i koristim i druge -alternativne metode dijagnostike), a leci ce “narodnim-prirodnim lekovima”, tj “Alternativom medicinom”.

Mada koristim vitamin C kao suplement (dodatak ishrani) ne mogu Limun nazvati “alternativom”. Mada koristim secer, ne mogu med nazvati “alternativom”. I tako dalje i tako sire. 🙂

Cmok i sijajte kao zvezda, jer vi i jeste zvezda!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

loading…


Potrazite savet eksperata

Tarot, Vidovnjaci, Andjeoske karte, Lecenje, Saveti,....

Tarot, Vidovnjaci, Andjeoske karte, Lecenje, Saveti,....

Pratite nas

Kategorije

Najnoviji clanci

Teme

Uloguj se

loading...

Podeli