lepota i zdravlje

Izgleda da nasa lepota i zdravlje zavise od godine u razvoju ljudske rase, bar ako slusamo strucnjake to tako „ispada“. Razumem da se radi o progresu, novim dostignucima, novim saznanjima, ali, „alo bre – ko je ovde lud?!!!!!

“Na primer,  1987 krenuli su sa jojobom kao eliksirom svog zdravlja i lepote, svi proizvodi za negu bili su odlicni samo ako u sebi imaju jojobu- bar u tragovima.A onda, oko ’93  zaboravise na jojobu i krenuse u voce- voce u kremi za lice, voce u mleku za telo, voce u jelovniku, cak i vocne nijanse sminke.

Zatim sledi Aloja vera- u to vreme, oko ’98, taman posla da ne pijes eliksir od Aloje- ti si drzavni neprijatelj, ma nema veze sto ti je muka i imas nesvesticu, ti pijes jer tako strucnjaci kazu- TO JE DOBRO ZA MOJE ZDRAVLJA (spolja i iznutra).

I tako se redjaju

Iz godine u godinu- brusnica,  Ajkulino stagod, acai, med, razne „travke“,  mleko, pa ne-mleko, ….. pa dodjosmo i do masline. Sad je maslina bog i batina.

Plus, danas pre nego sto krenete u planiranje rucka ili bilo kakvog obroka, prvo morate dobro da se obavestite – „5 stvari koje nikako ne treba jesti/piti“, „10 jedinih hranljivih proizvoda“, “ ovo je jedino dobro, ono je no-no“.

Ne kazem da sve ove biljke i travke i zivotinje nemaju zdrave sastojke koji nam mogu pomoci da odrzimo ili poboljsamo svoju lepotu i zdravlje, ali da tako brzo zaboravimo na jedno i krenemo u novo, da tako olako manipulisu nasim telom i umom i bicem, da zaboravljamo beneficije jedne stvari zato sto su strucnjaci napravili novu liniju koja se sastoji iz neceg drugog – e to nikako ne mogu da svarim!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

loading…


Potrazite savet eksperata

Tarot, Vidovnjaci, Andjeoske karte, Lecenje, Saveti,....

Tarot, Vidovnjaci, Andjeoske karte, Lecenje, Saveti,....

Pratite nas

Kategorije

Najnoviji clanci

Teme

Uloguj se

loading...

Podeli