Ovaj sajt ima veoma jednostavnu i jasnu politiku vezanu za privatnost korisnika: mi ne delimo lične podatke ili adrese elektronske pošte ni sa kim.

Posetioci sajta koji se prijave na liste za primanje obaveštenja mogu da budu sigurni da se njihovi podaci čuvaju na sigurnom. Elektronske adrese onih koji nam pišu neće biti objavljene, osim ako korisnik to lično ne uradi, što mi ne savetujemo.

Pri tom, poseta korisnika je anonimna, osim ako nam korisnik lično ne napravi nalog i da svoje podatke kao što su: ime, adresa elektronske pošte, itd… Naime, http://kakopromenitisvojzivot.com/ ne koristi nijedan od programa koji mogu nasilno, bez saglasnosti korisnika, da pročitaju lične podatke sa korisnikovog računara.

 

Pažljivo čuvamo podatke korisnika

Kada napravite nalog na našem website-u vi ostavljate adresu svoje elektronske pošte (e-mail) radi mogućnosti izmene lozinke za pristup. Mi pažljivo čuvamo sve podatke korisnika koji se nalaze na ovom sajtu tako da to važi i za elektronske adrese.

Naš odnos prema ličnim informacijama korisnika je veoma jasan: mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo, ne delimo i ne pokazujemo lične podatke korisnika, uključujući adresu elektronske pošte, nikome sa strane. Pri tom, ulažemo veliki napor da informacije koje dobijemo od svakog korisnika budu maksimalno zaštićene i sigurne uz nas.

Mi koristimo reklamne agencije za reklamu proizvoda trećeg lica . Ove agencije mogu da koriste informacije (ali ne i vaše ime, adresu, email adresu ili telefonski broj) koje ste  sajtove posetili s namerom da na osnovu vašeg interesovanja obezbede i odgovarajuće reklame. To se radi putem takozvanih kolačića (cookies) Detaljnije informacije o tehnologijama koje koristimo možete pronaći ovde: google.com/privacy_ads

 

Zaštita korisnika

Radi zaštite korisnika sajta http://kakopromenitisvojzivot.com/, zadržavamo pravo da svaku zloupotrebu ovog sajta  prijavimo i pokrenemo pravne akcije u onolikoj meri koliko je to maksimalno zakonski dozvoljeno.

Kopiranje materijala sa našeg websaita je zabranjeno osim ako se pri postavljanju naših članaka na drugom saitu navede link za naš website kao originalni izvor informacija.

Skype kontakt

Imate pitanje? Chat with me - Sandra
» Get Skype, call free!

Potrazite savet eksperata

tarot vidovnjak

live-chat
chat live

live-chat