Iscelite respiratorne probleme

Evo sta poznata autorka Louis L.Hay predlaze kao proceduru pri isceljuju problemi sa disanjem, respiratornih problema.

  1. Iz tabele metafizickih tumacenja (pogledaj nize) pogledati moguce mentalne uzroke. Razmislite da li je to istinito u vasem slucaju. Ako nije, sedite u miru i zapitajte sebe: „Koje bi to mogle biti misli u meni koje su stvorile ovo?“
  2. Ponovljajte u sebi ili na glas: „Ja sam voljan da oslobodim sablon u mojoj svesti koji je stvorio ovo stanje.“Ponavljajte novi mentalni sablon nekoliko puta.
  3. Dozvolite sebi da osetite (predpostavite) da je proces isceljenja vec zapoceo.
  4. Kad god pomislite na ovo stanje, ponovite korake ovog procesa.

U nastavku dajem vam listu „stanja“ i „mogucih mentalnih uzroka“ kao i „nove mentalne sablone/afirmacija“ koje vam mogu pomoci da se iscelite. Naravno, ne zanemarujte afirmacije koje vama padnu na pamet vezano za vase stanje.

Disanje predstavlja sposobnost da se udahne zivot.

Stanje Moguci mentalni uzrok Novi mentalni sablon/novi nacin verovanja/afirmacije
Pluca Predstavljaju sposobnost da se udahne zivot. Ja udisem zivot savrseno i uravnotezeno. Ja udisem zivot u savrsenom balansu.
Problemi sa plucima Depresija, tuga, zalost. Strah da se udahne zivot Osecaj da niste vredni toga da zivite zivot u njegovoj potpunosti, u svim njegovim aspektima Ja imam kapacitet da udahnem punocu zivota. Ja sa ljubavlju zivim zivot u njegovoj potpunosti.
Problemi sa disanjem Strah ili odbijanje da se zivot udahne u njegvoj potpunosti. Osecaj da nemate pravo da zauzimate prostor u ovom zivotu. Osecaj da nemate pravo da uopste postojite. Moje rodjenjem dato pravo je da zivim ovaj zivot slobodno i u potpunosti, u svim zivotnim oblastima. Ja sam vredan ljubavi. Ja sada odabiram da zivim ovaj zivot potpuno u svim njegovim oblastima.
Alergije Na koga ste alergicni? Poricanje svoje sopstvene vrednosti. Iritiranost zivotom. Zivot je siguran i bezbedan. Zivot je prijatno i prijateljsko okruzenje
Astma Nerazresen osecaj krivice Ugusena/zagusena ljubav. Ljubav koja gusi. Osecaj nesposobnosti da sam dises- trazis da ti se pomogne da dises Osecati se uguseno Potisnut plac Za mene je sada sigurno i bezbedno da preuzmem kontrolu nad svojim sopstvenim zivotom. Ja odabiram da budem slobodan.
Decija astma Srah od zivota. Ne zeleti da budete ovde (u ovom zivotu) Ovo dete je sigurno, bezbedno i voljeno. Ovo dete je zeljeno, cenjeno i docekano sa dobrodoslicom.
Bronhitis Upaljeno/zapaljivo porodicno okruzenje. Svadje i raspravke. Ponekad i potpuna tisina –nedostatak komunikacije, izaziva isti efekat. Ja proglasavam smirenost, mir i harmoniju unutar sebe i oko sebe. Sve je dobro u mom svetu.
Prehlada Previse toga sto se desava sve u isto vreme. Mentalna konfuzija, metez, nered, pometnja. Sitne/male mentalne povrede. Verovanja poput, ’imam tri prehlade godisnje“ Ja dozvoljavam svom umu da se opusti i bude spokojan. Harmonija, bistrina, jasnoca su unutar mene i oko mene. Sve je dobro u mom svetu.
Kasalj Zelja da se podvikne svetu tipa, „Pogledaj me, vidi me! Slusaj me!“ Osecaj da ste nevidljivi i necenjeni Ja sam cenjen i zapazen na najpozitivnije nacine. Ja sam voljen.
Emfizem Strah da se udahne zivot. Osecaj da niste vredni zivljenja. Moje je rodjenjem dato pravo da zivim slobodno i potpuno. Ja volim zivot. Ja volim sebe.
Hiperventilacija Straj. Otpor promenama. Nepoverenje u zivotni proces ili proces neke situacije ili dogadjaja Ja sam siguran i bezbedan gde god da sam/svuda u ovom univerzumu. Ja volim sebe i imam poverenje u zivotni proces.
Kapanje iz nosa u grlo Unutrasnji plac. Detinjaste suze. Osecaj zrtve. Ja prihvatam i shvatam da sam ja kreativna moc u mom svetu. Ja sada odabiram da uzivam u mom zivotu.
Respiratorne bolesti Strah da se u potpunosti udahne zivot. Ja sam siguran i bezbedan. Ja volim moj zivot.

CMOK i sijajte kao zvezda jer vi i jeste zvezda svog zivota!

Kraj teksta
Share

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorije

Najnoviji clanci

Teme

Podeli

free web stats