Louise L. Hay – principi njene flozofije

louis-l-hay
Nazalost preminula, ali uvek slavna.

Louis L. Hay (luiz l hej) je jedna od najpoznatijih svetskih autorki takozvane Nove Misli ili popularno nazvane modrna psihologija. Njena knjiga “Vi mozete da izlecite svoj zivot” bila je prva knjiga u kojoj sam pronasla ono sto je meni bilo potrebno, tj. nacine i tehnike koje mogu sama da uradim kako bih upoznala i zavolela sebe. Samim tim i promenila (sto i dalje radim) sve ono u mom zivotu sto mi se nije svidjalo, sto me opterecivalo, brinulo, zadavalo bolove tela prouzrokujuci mnoge simptome.

Odavno zelim da postavim seriju videa na youtubu sa njenim tretmanima, afirmacijama, tehnikama, meditacijama, kao i listu negativnih mentalnih sablona koji su potencijalni uzrok bol-esti u nasim telima. Konacno sam krenula sa tim.

U videu koji sledi, navedeni su principi njene filozofije, tj. ono u sta ona veruje (a i ja), sto moze da vam da odlicnu osnovu za rad na sebi. Naravno, njenu knjigu uvek preporucujem, mada bi bilo pozeljnije da procitate englesku verziju, jer se u prevodu uvek nesto “izgubi”.

Cmok i sijajte kao zvezda jer vi i jeste zvezda svog zivota!

Kraj teksta
Share

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorije

Najnoviji clanci

Teme

Podeli

free web stats