Tehnika ciste svesti-quantum entrainment

tehnika ciste svesti

Tehnika čiste svesti je tehnika kojom svako od nas pojedinačno može da utvrdi kako za nas izgleda i kakav je osećaj onoga što doktor Frank Kinslow zovem EUosećanje. Eu označava da se ne radi o bilo kom osecanju vec nesto nalik euforičnom osećanju. A zašto nam je potrebno to osećanje? Zašto nam je potrebno da znamo kako za nas izgleda to osećanje? Dr.Frank kinslow je neko ko je svetu predstavio revolucionarni način isceljenja koji se zove quantum entrainment. Ovaj izraz quantum entrainment bi otprilike značio kvantno objedinjenje ili sjedinjenje, spajanje, vaspostavljanje. Mislim da može samo opisno da se prevede, t.j da taj izraz predstavlja spajanje ili uključivanje u kvantno polje stvaranja. Uopsteno ga mozemo prevesti kao „kvantno isceljenje“.

Dr.Kinslow je ovaj metod isceljenja predstavio u svojoj knjizi „tajna brzog isceljenja“. Ja lično vrlo često koristim ovaj metod zato što, ne samo da daje brze rezultate, već se isceljenje nastavlja i posle upotrebe same tehnike; nastavlja ga naša svesnost ili svesnost osobe sa kojom se radi. Ova tehnika je vrlo jednostavna, ali za onoga koji je praktikuje jako je bitno da prvo sazna i oseti kako za njega u njegovoj svesnosti izgleda osećaj te svesnosti koji doktor Kinslow naziva euosećanje.

Euosećanje nije obično, bilo koje ili bilo kakvo osećanje. Razlika je u tome što su druga osećanja uslovljena nečime. Nastaju posredstvom drugih osećanja, misli i okolnosti. Euosećanja izviru direktno iz čiste svesti. Sva druga osećanja imaju svoju suprotnost tipa tuga i sreća dok euosećanja nemaju svoju suprotnost, nisu uslovljena, niti im je za postojanje potreban razlog. Uslovljena osećanja su tvorevine uma i zarobljene su u vremenu. Euosećanje se može porediti sa iskonskom tišinom, bezbrižnosću, spokojom, bezuslovnom ljubavi. Međutim EUosećanje je više nešto nalik osećanju koje u sebi sadrži sva ova osećanja.

On nam je dao jednu tehniku kojom možemo to da utvrdimo kako za nas i u nama izgleda, kakv je nas dozivljaj tog euosecanja, a zove se tehnika čiste svesti. U nastavku ću vam dati vođenu meditaciju ove tehnike u video i audio formatu, tako da mozete koristit video ili downlodovati audio zapis i raditi ovu tehniku kada i kako vama odgovara. Sama tehnika je ujedno divna meditacija za uspostavljanje unutrasnjeg mira a time i dozvoliti inteligenciji naseg bica ili viseg Ja da vaspostavi nase telo i um na onu prvobitnu normu, princip koji je nasa sustina. U danasnje vreme to mnogi nazivaju „vorteks“. Vorteks doslovno znaci vrtlog, a u radu na sebi on podrazumeva vrtlog pozitivnih osecanja koja su u skladu sa „raspolozenjem“ naseg viseg Ja, koje je uvek dobro raspolozeno, pozitivno, veselo, sretno, zadovoljno, puno ljubavi i neznosti – nase prirodom i rodjenjem dato stanje.

Audio download:

Cmok i sijajte kao zvezda, jer vi i jeste ZVEZDA svog zivota!

Kraj teksta
Share

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kategorije

Najnoviji clanci

Teme

Podeli

free web stats